Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Marianne, d. 13-03-2010
Hej Annette og Co.

Ja tak du kan også tro vi nyder vores smukke natur dagligt.. Det er så dejligt at læse din sidste opdatering ;-)) stort tillykke med smukke Jazzzmin og lille dejlige Aslan ;-)) jeg håber i får mange god oplevelser og år sammen.. og tusinde tak for dine søde om om min smukke Bella :-))

Knus og fortsat god weekend fra
Marianne
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Karen, d. 11-03-2010
Hej Annette :-)


Hvor er det dejligt at læse, at der er sket noget godt hos jer denne gang :-) Det fortjener du virkelig! Tillykke med de nye familiemedlemmer - håber de giver jer en masse glæde. Mon ikke vi ser jer til en udstilling i foråret?

Mange hilsner

Karen
Hjemmeside:
Skrevet af Laila, d. 09-03-2010
Så smiler lykken til dere igjen - herlig! Gratulerer så mye med deres to nye hunder. Jeg håper dere får mange flotte opplevelser og gode år sammen.
Håper vi ses på WW, det hadde vært hyggelig å slå av en liten prat igjen. :-)
Klem Laila
Skrevet af Marie, d. 09-03-2010
Hej Annette.

Sikke en dejlig glad og positiv opdatering. Det var rigtig rart at læse :)

STORT TILLYKKE med super vidunderlig Jazzzmin, hun er virkelig en sød tøs, og jeg er ikke et eneste sekund i tvivl om at hun vil få det fantastisk hos Jer :)

Også et STORT TILLYKKE med bedårende lille Aslan :) Jeg kan godt forstå du faldt for ham :) Jeg er VILD med navnet, havde det selv i tankerne til en hanhund en dag. Men nu er jeg VILD med filmene, har dem begge 2 ;)

Skæbnene er en finurli ting, den kan være hård som bare fanden, og slet ikke til at forstå, men samtidig kan den være rode bod på det igen så man kan overleve selv de sværeste ting den udsætter os for!!

Kommer du til Blovstrød og kigger en tur? Evt. sammen med lile Aslan - for selvom han måske ikke bliver en udstillings vovse på sigt, så er det en sjov en på opleveren for dem :) Og det kunne være så hyggeligt :)

Ellers så ses vi måske en anden gang :)

Mange hilsner
Marie & Co. :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Karina Krondal, d. 08-03-2010
Hej Annette,
Hvor er det dejligt med en positiv opdatering hos jer, den har I fortjent! ;oD Stort tillykke med tilføjelsen af Aslan og Jazzzmin til flokken. ;o)
De bedste hilsner fra Karina
E-mail:
Skrevet af Anette Bargholz, d. 07-03-2010
Hej Annette & Jan

Jeg sidder her med et smil fra øre til øre - hvor er det dog en dejlig opdatering at læse... ikke at jeg ikke har vidst lidt om det ;-) Men det gør det jo ikke mindre dejligt at læse om.... Tillykke med skønne "lille" Aslan, tillykke med dejlige Jazzzmin og tillykke med at jeres flok nu er "hel" igen :-)

Jeg kunne heller ikke lade være med at smile af din beskrivelse af Jazzzmin - for jeg kan simpelthen se hende for mig - hahahaha - den dejlige tøs, og jeg kan forestille mig, at sofaen er et HIT ;-)

Mht. trapper, så er min erfaring, at det der med at komme op, det er altså ikke nær så slemt som at komme ned igen :-( Så hvis hun endelig kommer på førstesalen, så skal hun nok hjælpes ned igen :-)

Knus og kram fra mig
E-mail:
Skrevet af Charlotte Dyrup, d. 07-03-2010
Hej kære Anette.

Åhhhh hvor blev jeg SÅ glad da jeg læste din seneste opdatering. Mange mange gange tillykke med de to nye familiemedlemmer:-) Jeg håber i alle får en maaaasse gode år sammen, samt en hulens masse dejlige oplevelser. Glæder mig til at følge med.

Og øhhh lige en sidste ting, den der klub vil jeg meget gerne være medlem af...

Mange knus og ønsker om en lang og lykkelig tid fremover

Charlotte og co.
E-mail:
Skrevet af Kristine, d. 07-03-2010
Hej søde Annette..

Hvor er det dejligt at læse om de glædelig begivenheder i jeres hus :-) Stort tillykke med smukke Aslan og fantastiske Jazzzmin! Jeg er sikker på I får mange mange dejlige timer og oplevelser sammen med dem..
Her titter forårssolen også frem efterhånden og vi nyder den i fulde drag sammen med hundene!
Måske vi ses i Hillerød til Maj...? :-)

Mange hilsner

Kristine
Skrevet af Marianne, d. 04-03-2010
Hej Annette og Co.

Håber det går fremad hos jer, og i så småt er ved at vende jer til livet med kun halvdelen af flokke ? !!! Nu har vi jo alle et skønt forår at se frem til ;-)) hold op hvor jeg længes efter det ;-)))

Knus og masser af hilsen
Marianne og alle vovserne ;-))
E-mail:
Skrevet af Karen, d. 25-02-2010
Hej Annette!

1000 tak for din hilsen :-) Vi er rigtig glade og nu skal de næste 8 uger bare nydes :-)

Jeg håber, at din næste opdatering bliver med noget godt, for du fortjener virkelig, at der sker noget godt efter den januar I har haft.

Mon ikke vi ses på en udstilling her i foråret?


Mange hilsner

Karen

E-mail:
Skrevet af Dorthe, d. 25-02-2010
Hejsa.
Kom lige forbi og vil da lige skrive halløj. Super flot side med mange rigtig flotte billeder af jeres dejlige hunde.
KH
Skrevet af Ditte - Turners Pride, d. 22-02-2010
Hej Thomsen & Co!!

Jeg skulle lige forbi jeres side for at skrive tak for jeres hilsen i min GB og at jeg self gerne vil tage billeder af jeres hunde.
Og hvad læser jeg ..... at i nu også har mistet Anubis.
Jeg sender jer mine varmeste tanker i jeres svære tid og håber at i kan se lys for enden af tunellen.
Da Turner gik bort var Jack også meget mærket af det i lang tid men jeg tror at det på en måde hjalp ham at han var der da Turner sov ind og at han har Cheri som ikke lader ham ligge og dase i sin egen verden rat længe af gangen.
Men man ser desværre tit at dyr og faktisk også mennesker ikke kan undvære hinanden.
Det eneste der kan varme jer lidt nu er at i kan ivatifallet tænke på at nu er jeres 2 soulmates igen sammen og jeg er sikker på at de er glade igen og leger oven over regnbuen.
Kæmpe knus Herfra.
E-mail:
Skrevet af Trine, d. 20-02-2010
Heeeej Anette

Tak for dine flittige hilsner i min gæstebog. Syntes ellers der er noget stille rundt omkring i folks gæstebøger... Bare ikke i vores, hi hi :0)

Jamen her går det fantastisk. "Patienten" lader sig overhovedet ikke mærke med, at hun blev opereret i onsdags. Allerede dagen efter var hun sit gamle jeg og i fuld gang (Så meget jeg nu tillader).

Så er det jo idag det er "dagen"... Hvor bliver det spændende for jer. Glæder mig til, at høre nyt..

Knus herfra
Hjemmeside:
Skrevet af Charlotte Dyrup, d. 16-02-2010
Hej kære Anette

Jeg har slet ikke været forbi og kigge hos dig, og nu kan jeg jo se at i desværre har sagt farvel til endnu et af jeres hjertebørn. Jeg er uden ord, og kan kun udtrykke min dybeste medfølelse med jer. Hvor er det frygteligt og uretfærdigt at i skal opleve to så store tragedier så tæt på hinanden.

Varme tanker herfra
Charlotte
E-mail:
Skrevet af Trine, d. 14-02-2010
Hej søde Anette ( Og selvfølgelig også Hr. Jan:0)

Jeg ville bare lige forbi og sende en hilsen og sige tak for igår. Det var smadder hyggeligt og jeg kan godt fortælle dig, at pigerne også var dødtrætte. Dem hørte vi ikke mere til den aften, hi hi :0)

Nu har vi lige været en tur i "stængehusene" med alle 3 og sikke en tur... Solen skinnede og man kunne for første gang i flere måneder mærke varmen fra strålerne. Ikke en vind rørte sig og vi nød det bare alle sammen.

I må have en rigtig god søndag og så tales vi lige ved i løbet af ugen ;0)

Knus
Hjemmeside: