Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Marie, d. 12-02-2010
Kære Annette.

Jeg ved slet slet ikke hvad jeg skal skrive til dig, for det kan et eller andet sted være lige meget :( Jeg er så dybt berørt over din beretning om din afsked med Anubis, og jeg græder seriøst med dig!! Jeg får så væmmeligt et dejavú!! Det der er sket hos jer er så uretfærdigt, urimelig og ikke mindst umenneskeligt... Jamen ja, søde Annette, jeg er faktisk mundlam og lettere chokeret.
Anubis lyder til at have fyldt hos dig som Meeko gjorde hos mig, og tro mig...jeg kender din smerte, og den er faktisk ubærlig :(
Du skal vide jeg føler med dig!
R.I.P smukke Anubis, hils alle mine skønne vovser derovre på den anden siden, der sammen med din mor og Bilbo mf venter på dig og tager godt imod dig.

De varmeste knus & tanker
Marie
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Connie, d. 06-02-2010
Sikke tragisk at læse jeres nyheder.. :-( Vi har selv haft mor og datter med et meget tæt forhold - datteren døde 3 uger efter mor. Og man er SÅ uforberedt på endnu et farvel, og det trækker tæppet helt væk under det hele..

De gode minder om de spektakulære hunde får os til at gå videre og videre i livet, selv med et flosset hjerte.

Keep up!

Hilsen Connie & Bon Vitalis "Banden"..
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Karen, d. 04-02-2010
Kære Annette!

Det var da bare et af de mest triste dagbogsindlæg, jeg har læst længe :-( Hvor gør det mig bare ondt at høre, hvad I har været igennem.

Det E R helt uretfærdigt at miste hele to hunde på så kort tid og jeg forstår godt, at dit hjerte er revet i tusind stykker nu. Jeg ved, at Anubis havde en helt særlig plads hos dig.

Sender dig en stor krammer og en masse medfølende tanker,

Karen
Skrevet af Marianne, d. 03-02-2010
Kære Annette

Jeg har lige læst om tabet af jeres smukke, skønne Anubis og tårene løber ned af mine kinder..hvor er det dog trist alt hvad i har været igennem med jeres skønne hunde, og på så kort tid, det er så uretfærdigt og slet ikke til at forstå.

Jeg føler så meget med jer.

Rigtig mange varme tanker og et stort knus
Marianne
E-mail:
Skrevet af Karina Krondal, d. 01-02-2010
Kære Annette,
Har netop læst om din afsked med Anubis, og det er jo helt ubærligt og urimeligt, har slet ingen ord for, hvad I har været igennem de seneste måneder...
Jeg kan fuldt ud forstå at du føler dig revet i stykker. Jeg ved, at jeres hunde betyder alt for jer, og at miste én hund er i sig selv vanvittigt hårdt, men at miste to hunde på så kort tid er knusende og ganske enkelt helt uvirkeligt...
Jeg føler så meget med jer.
Stort knus fra Karina
E-mail:
Skrevet af Anette Bargholz, d. 01-02-2010
Kære Annette & Jan

Sidder her på jobbet og læser din utrolige triste beretning om Anubis... det er godt nok svært ikke at græde sammen med dig :-( Det er bare så trist, og så så hurtigt efter Tossan - det er jo helt sort...! Er glad for at vi fik den "lille" snak i lørdags, det er altid så rart at tale med dig :-)

Knus & kærlige tanker
Anette
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Trine, d. 31-01-2010
Kære søde Anette...

Jeg har lige læst din mail og susede straks ind på din hjemmeside hvor jeg kunne læse din ufattelige triste beretning om tabet af din elskede Anubis. Du har ret... Det er så gennemsyret uretfærdigt, at vi skal miste de elskede hunde og dobbelt ubærligt at miste dem unge til sygdom og lige efter hinanden.

Du og jeg elsker vores hunde ufattelig højt og vi følger dem til det sidste lige til dørtærsklen til himmeriget... Mere kan vi ikke gøre og hvis vi er skyld i noget, så må det være at vi har elsket dem til døde...

Jeg føler så dybt med dig men det bliver lyst igen. Tomrummet vil altid være der men smilet og hverdagen vender tilbage engang og det er vidst den eneste trøst jeg kan give dig lige nu. Du skal have et kæmpe medfølende knus og vide at jeg om nogen forstår din sorg. For nok var han "bare" en hund men han var DIN hund og jeg forstår...

Kæmpe knus til dig søde Anette... Vi tales ved.
Hjemmeside:
Skrevet af Kristine, d. 31-01-2010
Åååååhh, Annette.. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Det er så dybt dybt uretfærdigt at du skal miste to højt elskede hunde på så kort tid.. Jeg læste med tårer i øjnene din beretning om Anubis sidste dag og din sorg.
Ingen ord trøster, så jeg vil bare holde mig til at udtrykke min dybeste medfølelse og sende en masse varme tanker i jeres retning.

Mange knus

Kristine
Skrevet af Laila, d. 26-01-2010
Så utrolig trist å lese at du har mistet din flotte Toscana, og at du har så mye problemer med Duncan. Jeg håper i det minste at det med Duncan lar seg løse fort.....Sender deg mange varme klemmer og håper at du kan finne glede i minnene du har med Toscana.
Klem Laila
Skrevet af Trine, d. 25-01-2010
Hej Anette

Håber der er ved at være styr på helbredsproblemerne derhjemme og at i er ved at finde en hverdag igen efter Tossan ikke er mere.

Jeg ringer til dig her en af dagene. Jeg har lige nogle spørgsmål omkring Duncan, så nu er du advaret ;0)

Jeg håber vi ses inden så længe.

Knus fra mig
Hjemmeside:
Skrevet af Kristine, d. 22-01-2010
Hej Annette..

Tusind tak for din søde hilsen - jeg håber også at jeg får lov til at beholde Rouge i maaaaange år endnu!
I har ikke haft noget rart efterår, jeg krydser fingre for at jeres modgang er overstået og at hundene kommer helt på højkant nu :-) Det er ikke nemt at se sine elskede hunde skrante og det fylder utroligt i ens hverdag.

Jeg håber vi ses i løbet af foråret.

Mange knus Kristine
E-mail:
Skrevet af Karina Krondal, d. 21-01-2010
Kære Annette,
Har lige læst dit dagbogindlæg om jeres hårde sidste måneder med alt for megen modgang - det er jo desværre tit sådan, at en ulykke sjældent kommer alene, og det kan du vist om nogen skriver under på nu. Stakkels jer, sikke meget I har været igennem med både Toscana, Duncan og Anubis i den senere tid...:o(
Men dejligt at høre at der er fremgang at spore hos både Duncan og Anubis, jeg håber at forårssolen snart bryder igennem skyerne og kommer til at skinne på jer igen...;o)
Knus fra Karina
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 20-01-2010
Hej Annette

Dejligt at læse det nu går den rigtige vej med jeres skønne hunde :-)

Masser af hilsner og knus fra
Marianne
E-mail:
Skrevet af Susanne Madsen, d. 16-01-2010
Hej Annette Jan og Co

Uhh hvor gør det mig ondt at høre i har mistet jeres elskede Tossan..jeg føler virkelig med jer, det gør så ubeskriveligt ondt at miste, men jeg er helt sikker på Vega er glad for at få sin mor tilbage.

Mange knus og tanker fra Susanne og Co
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ditte - Turners Pride, d. 16-01-2010
Sikke trist at læse at i har mistet jeres dejlige pige.
Sender jer en varm tanke.
R.I.P
E-mail:
Hjemmeside: